Publicat: 16 Ianuarie, 2020 - 19:15

Echipa de pirotehnişti a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin a intervenit joi pentru ridicarea şi depozitarea în siguranţă a unei bombe de aruncător găsită în subsolul unui bloc de locuinţe din Reşiţa.

Potrivit ISU Caraş-Severin, un locatar din bloc a anunţat la 112 că a găsit în subsolul imobilului un element de muniţie, la faţa locului intervenind de urgenţă echipa de pirotehnişti.

"La faţa locului a intervenit de urgenţă echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, a identificat şi cercetat elementul de muniţie găsit, fiind vorba despre o bombă aruncător calibru 120 mm, care a fost ridicată şi transportată la Depozitul de muniţie neexplodată de la SC Arsenal Reşita SA. Echipa de pirotehnişti a Detaşamentului de Pompieri Reşiţa a întreprins măsuri de cercetare a întregului subsol al blocului pentru a descoperi alte eventuale elemente de muniţie, în acest moment nemaiexistand vreun pericol în acest sens, întreaga zonă fiind asigurat", a informat ISU Caraş-Severin.

La faţa locului, în sprijin, a venit şi câte un echipaj de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, respectiv Inspectoratul de Poliţie Judeţeană.

Tag-uri Geo: