Publicat: 6 Aprilie, 2020 - 22:36
Share

Boris Johnson , premierul britanic, a fost internat la spital chiar ieri (duminică, 5 aprilie 2020) și de atunci a fost mutat la terapie intensivă. Premierul s-a îmbolnăvit de ul COVID-19 și a încercat la început să combată virusul acasă. Sănătatea premierului s-a înrăutățit, dar nu se află încă pe un ventilator.

„Pe parcursul acestei după-amieze, starea premierului s-a agravat și, după sfatul echipei sale medicale, a fost mutat la Unitatea de Terapie Intensivă din spital”, a spus un purtător de cuvânt.

„Primul ministru primește îngrijiri excelente și mulțumește întregului personal NHS [Serviciul Național de Sănătate] pentru munca grea și dăruire”, a adăugat declarația.

Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat la spital, după recomandările medicului său, după ce a prezentat simptome mai mult de 10 zile după testarea inițială pozitivă.

Se pare că starea premierului s-a înrăutățit în cursul după-amiezii și el a fost mutat la o unitate de terapie intensivă ca precauție în cazul în care necesită un ventilator. Un purtător de cuvânt a spus că rămâne conștient.

Marea Britanie a confirmat peste 48.000 de cazuri de virus la nivel național și aproape 5.000 de decese.

Johnson a impus o închidere la nivel național pe 23 martie, interzicând adunările a mai mult de două persoane și interzicând persoanelor să părăsească locuințele lor, cu excepția nevoilor medicale, a cumpărăturilor pentru lucrurile esențiale, a călătoriilor către și de la locuri de muncă esențiale sau a exercita o dată pe zi.

„Este important pentru mine să fac un nivel cu tine - știm că lucrurile se vor înrăutăți înainte să se îmbunătățească”, a scris Johnson într-o scrisoare trimisă fiecărei gospodării din Marea Britanie pe 29 martie. „Dar facem pregătirile potrivite și cu atât mai mult cu toții respectați regulile, cu atât mai puține vieți vor fi pierdute și viața mai devreme poate reveni la normal. "

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: