Publicat: 14 Decembrie, 2016 - 13:17
Share
Lansarea parteneriatului între Hope and Homes for Children Romania și Muzeul Național de Artă al României

 

Muzeul Național de Artă al României și Fundația Hope and Homes for Children Romania invită luni, 19 decembrie, începând cu ora 18.00  la lansarea programului educativ „Bradul nostru de Crăciun”. 

Prin acest demers, în fiecare an, realizarea podoabelor pentru bradul tradițional al Sărbătorilor de Iarnă va fi încredințată unor copii coordonați de ONG-uri specializate sau de educatorii muzeali ai MNAR. Vizite ghidate în muzeu vor completa programul dedicat dezvoltării unor deprinderi cu caracter artistic și înțelegerii operelor de artă.

La această ediție inaugurală ornamentele au fost realizate în cadrul unor ateliere de creație derulate pe parcursul lunii decembrie de copiii aflați în grija Fundației Hope and Homes for Children Romania. De asemenea, aceștia vor fi invitați să descopere lucrările de artă din galeriile muzeului prin tururi ghidate realizate de educatorii muzeali ai MNAR. Turtă dulce, fotografii la minut și alte surprize îi vor aștepta pe invitați, în atmosfera de pregătire a sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul va marca lansarea parteneriatului între Hope and Homes for Children și Muzeul Național de Artă al României prin care mulți alți copii se vor bucura de vizite la Muzeu și de ateliere de creație. 

Localizare: 

Geolocation is -32.8180500608279, 128.671875