25 iunie 2022

Bravo, Emilia Șercan!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sunt convins că unele capete pătrate din Poliție or fi zis: Ce vrea asta, mă? O radem cu fulgi cu tot! Nu știe cu cine se pune!

Adevărul este că Emilia Șercan este femeie firavă, cu voce de aproape copil. Cum să nu încerce generalii mascați în comisari să nu recurgă la o operațiune în forță? O așa enormă armată de impostori să se împiedice de un „ciotuleț”? Vor fi crezut cei din poliție că ei rezolvă „problema” cu Emilia Șercan cît ai zice pește, nu ca ăia de la SRI și ca politicienii care au demisionat sau au renunțat la doctorate. Au fost convinși că toți ceilalți n-au știut doar cum să o ia!

 Noi o facem ca la Nufărul!

Cam aceasta trebuie să fi fost lozinca unor capete pătrate din MAI și din vitezele noastre Servicii cînd au decis să purceadă la un atac grosolan asupra unei jurnaliste care a devoalat (atenție, de una singură!) o mare falie în sistemul românesc de putere, de pregătire profesională și de legalitate.

Polițaii noștri cu capete așa cum sunt au purces la un atac stil „combaterea dușmanului cu orice preț” asupra unui om nevinovat. Ei încă mai păstrează convingerea tîmpă că oricine poate fi compromis,  împiedicat, făcut, înfrînt, îngenunchiat, că oricine are ceva ascuns în dulapul personal al rudelor (cum procedează ei!).

Doctoratul lui Ciucă: „Dosarul de la Parchet, un demers legitim sau o încercare de mușamalizare?”

Uite că s-au înșelat amarnic. Nu merge! Toată operațiunea de plasare pe net a probelor din plîngerea penală depusă de Emilia Șercan la Poliție sunt pe cale să se întoarcă împotriva lor. Emilia Șercan este pe cale să devină o eroină. Iar ei, niște sfertocți cu diplomă de doctori în științe, ajunși la un pas de a fi dovediți ca doctori în rahaturi morale. Dacă ar fi fost deștepți, și-ar fi dat seama că femeia pirpirie nu poate fi deturnată și învinsă atît de ușor. Victoria sistemului împotriva demersului susținut de Emilia Șercan în fenomenul aproape generalizat al fabricilor de doctorate ar fi fost o rușine pentru țară. Ar însemna o trecere de la popor la adunătură de ticăloși.

Semnificația geo-politică a unui plagiat

Și așa, au scăpat, cel puțin pentru o vreme, Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea, Victor Ponta și multe sute, poate mii de mulți alții. Pe veresie sau pe cîteva sute de euro, toată ștăbimea română și-a contrafăcut tezele de doctorat. S-a umflat în pene, făcînd rost de patalamale că s-a îmbogățit la crenguțele de la creierul ei de lemn.

Iată că toată piramida de falsuri se clatină! În urma strădaniilor unei femei firave, dar cu o admirabilă tărie de caracter, prim-ministrul, general de front și căprar de gîndire, se adaugă pe lista premierilor plagiatori. Completarea listei de hoți intelectuali pică prost. Exact cînd liberalii se pregătesc să execute ordinul de instalare a generalului Ciucă pe post de prima minte și prim caracter diriguitor în PNL.

Doctoratul rușinos al generalului Ciucă

De ce nu o apără colegii din presă? Ce trupe să o sprijine din atîta deșert?

De ce nu reacționează CNATDCU? Poate nu știți cine este rector și cine ministru al ministru al Educației?

De ce nu cercetează poliția scurgerea din dosarul cu plîngerile făcute la Poliție de Emilia Șercan?

Poate nu știți ce nivel nivel „înalt” are Lucian Bode?

Emilia Șercan: Premierul Ciucă a plagiat

De ce nu intervine SRI să o mute pe Emilia Șercan în Bulgaria?

Poate nu știți că trăim într-o țară minunată în care toate sistemele de forță cred că pot face pe oricine.

De data aceasta, au doar o mică problemă cu o doamnă pirpirie care are coloană de oțel!