Publicat: 18 Februarie, 2016 - 17:38

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, se află pe lista nominalizărilor la categoria Aliatul Heterosexual Celebru, a Galei Premiilor LGBT, care va avea loc pe data de 13 Mai, la Grand Connaught Rooms, Londra.
LGBT Awards reprezintă o gală ce evidenţiază şi premiază persoanele şi organizaţiile care au sprijinit în mod deosebit comunitatea persoanelor homosexuale, bisexuale şi transexuale.

Organizatorii LGBT Awards consideră că cei care fac eforturi deosebite în vederea asigurării de şanse şi tratamente egale pentru toţi, indiferent de orientare sexuală, merită recunoştinţă şi apreciere.

Pe lista nominalizărilor la British LGBT Awards se află serialele "Boy Meets Girl" şi "EastEnders", pentru modul în care prezintă problemele persoanelor transexuale.

Actriţa transexuală Rebecca Root, Riley Carter Millington, Nick Grimshaw, Boy George, Sue Perkins se află, de asemeni, printre nominalizaţi.

Fanii Queen din Romania îl vor putea vedea pe Brian May în concertul pe care acesta îl va susţine împreună cu Kerry Ellis, pe 14 Martie, la Sala Palatului, din Capitală, eveniment organizat de Emagic.