Publicat: 6 Noiembrie, 2012 - 08:54

Datorită unor angajamente ce ţin de turneul sud american Paradise Lost, toboşarul Adrian Erlandsson nu va ajunge în România alaturi de Brujeria, în locul său vom putea vedea, însă, un muzician la fel de valoros, anume fratele său, Daniel Erlandsson, cunoscut drept toboşarul celebrului grup suedez Arch Enemy, alături de care activează încă din 1998.
 

Printre proiectele în care Daniel Erlandsson a activat numărăm Carcass, Eucharist, In Flames sau Liers In Wait.
Aşadar, pe 20 Decembrie aveţi ocazia de a asista la un eveniment demn de statutul "ultimul concert înaintea Apocalipsei", pe aceeaşi scenă urmând a urca muzicieni din Arch Enemy, Carcass, Napalm Death sau Lock Up. Alături de aceştia, un alt supergrup - de aceasta data autohton - deja celebrul supergrup tribut Pantera, Domination - unde activează membri din Negura Bunget, Viţa De Vie, Voodoo şi Changing Skins.
Pe 21 Decembrie, conform profeţiei maiaşilor, va avea loc sfârşitul lumii. Joi, 20 Decembrie, Mighty Owl Productions îi aduc, în premieră în România, pe urmaşii acestei profeţii apocaliptice. Tocmai din Mexic: BRUJERIA!
Sub semnul Mighty Owl Apocalypse 2012, Brujeria vor concerta pe 20 Decembrie în clubul Silver Church din Bucureşti, show-ul urmând a se încheia în primele momente ale zilei de 21 Decembrie, data fatală pentru omenire.
Plăteşti cu cardul, primeşti pe mail un cod, indiferent că ai luat un bilet sau 20, vii cu codul la intrare şi te bucuri de concert!
Numele Brujeria provine din magia neagră folosită de traficanţii de droguri mexiani pentru a inspira frica în rândul comunităţiilor religioase.
Se spune că aceşti traficanţi satanici, criminali, au decis să formeze Brujerismo, propriul brand "machete metal", original şi brutal.
În Septembrie 1990 a fost lansat un 7 inch bizar sub egida unei case de discuri independente şi total necunoscute ce a ajuns pe rafturile din S.U.A. Toate piesele erau cântate în limba spaniolă, iar muzica era catalogată drept cea mai extremă de până atunci. Nu a durat mult până când distribuitorii au început să primească cereri din partea unor indivizi care transporatu albumele direct în Mexic sau în alte ţări din America Latină.
Roadrunner Records a decis să lanseze albumele Matando Gueros în 1993 şi Rasa Odiata în 1995, iar de atunci Brujeria a devenit reprezentantul scenei underground latine. Nu a durat mult până când numele Brujeria s-a răspândit internaţional. Traficanţi de droguri, lideri de gherila erau deseori văzuţi purtând tricouri cu Brujeria. Fomraţia a devenit atât de cunoscută încât a ajuns pe primul loc în topul Radioactiva, cel mai popular şi comercial post de radio din Mexic.
Brujeria se bucură de notorietate internaţională deşi au refuzat deseori să concerteze live, să folosească nume reale, să ofere interviuri sau să pozeze fără măşti.
În Brujeria au activat de-a lungul anilor membri din Fear Factory, Napalm Death, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir şi chiar Faith No More.
La Bucureşti formatia va ajunge în formula clasică alături de legendarul Jeff Walker (Carcass) şi Shane Embury (Napalm Death). Identitatea celorlalţi membri din trupa rămâne un mister.
Biletele au fost deja puse în vânzare şi se găsesc la următoarele preţuri:
- 50 lei (pana pe 1 Decembrie)
- 65 lei (dupa 1 Decembrie şi la intrarea în club)
Punctele de distribuţie sunt: în Bucureşti - Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Victoria, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor sau Staţia de Metrou Unirii 1, iar în toată ţara - în reţeaua naţională de magazine Flanco şi librăriile Mihai Eminescu.
Cei ce doresc să comande online o pot face în continuare pe rezervariclub.ro.
Mighty Owl Productions este agenţia de booking care a adus în premieră în România nume precum Parkway Drive, Suicide Silence, Maybeshewill, Malevolent Creation, Decapitated, Origin sau Psycroptic.

Autor: Călin Angheluţă