Publicat: 18 Mai, 2018 - 15:46
Share

Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni, sâmbătă și duminică, 19 și respectiv 20 mai, începând cu ora 17.00, în Parcul Titan, la scena din apropierea lacului (acces din str. Liviu Rebreanu, intrarea cu globul pământesc), la cea de-a VI-a ediție a „Festivalului Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș”

Sâmbătă, 19 mai, publicul bucureștean îi va întâlni pe Vlad Calimandriuc, Sebastian Ionel, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihăilescu, Alex Ştefănescu, Marius Baţu, Adrian Naidin Rock Project și Alifantis&Zan.

În cea de-a doua zi a evenimentului vor urca pe scenă Mateiana Anechiforesei, Teodora Buciu, Marius Matache Cvintet, Zoia Alecu, Mircea Vintilă & Brambura, Alina Manole Cvartet, Ducu Bertzi&Friends și Mircea Baniciu & Band.

Reamintim faptul că Primăria Sectorului 3 a organizat prima ediție a acestui festival  în anul 2013 pentru a-l aduce an de an în faţa bucureştenilor pe Florian Pittiș, care de-a lungul vieții sale a oferit lecţii de cultură, de poezie, de literatură și de muzică. Vocea lui a devenit emblematică pentru „Teleenciclopedia”, iar la radio a realizat numeroase emisiuni dedicate muzicii. A jucat în filme, a făcut teatru radiofonic și emisiuni de divertisment și a fost un regizor apreciat. Ca fondator al formației „Pasărea Colibri”, alături de Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, Moțu rămâne unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi ai muzicii folk din toate timpurile.

Accesul publicului la acest eveniment este liber.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: