Publicat: 18 Octombrie, 2019 - 13:18
Share

În acest weekend, București va fi unul dintre cele șapte orașe din Europa în care Marsh organizează #ReWrite: Hackathon, eveniment derulat la nivel continental și inițiat cu scopul de a facilita accesul femeilor în insuretech. Alături de București, evenimentul este organizat simultan în: Munchen, Viena, Stockholm, Istanbul, Milano și Varșovia. 
În România evenimentul este organizat alături de Banca Transilvania și Vodafone, în calitate de parteneri și are loc cu sprijinul organizației Girls in Tech.
Încadrat sub conceptul de #ReWRITE — for Women, Risk, Insurance, Technology, Empowerment — evenimentul are ca obiectiv să creeze oportunități de a învața și dezvolta generația următoare de soluții de asigurări și inovații pentru diminuarea riscului. Competiția este destinată exclusiv femeilor și se va concentra pe subiecte legate de tehnologiile emergente precum blockchain, IoT, AI sau cloud.
Cele patru echipe selectate pentru competiția de la București vor propune soluții fundamentate pe tehnologiile amintite mai sus, care vor fi evaluate de juriul format din specialiști din zona fintech, consultanță de risc, finanțe și comunicații. 
Marele premiu, în valoare de 10.000 EUR, va fi acordat cu ocazia FERMA Forum (The European Forum for Risk and Insurance Professionnals), luna viitoare, la Berlin. 
#ReWrite Hackathon este o premieră pentru România și este rezultatul preocupării noastre de a stimula zona de inovare în fintech și de a descoperi și implementa noi soluții inovatoare bazate pe tehnologiile emergente, afirmă Cristian Fugaciu, CEO, Marsh Romania.
Jurizarea și festivitatea de premiere vor avea loc duminică, 20 octombrie a.c., la biroul din București al Marsh, începând cu ora 17:00. 
Despre Marsh
Marsh este liderul global în brokeraj de asigurări și consultanță de risc. Cu mai bine de 35.000 de colegi în peste 130 de țări, Marsh oferă servicii fundamentate pe analiza datelor și consultanță de risc pentru companii sau persoane fizice. 
Marsh este parte a Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), cea mai importantă companie globală de servicii profesioniste de consultanță în risc, strategie și resurse umane. Cu venituri anuale de peste 17 miliarde USD și peste 76.000 de colegi la nivel global, MMC își sprijină clienții să evolueze prin intermediul a patru companii, fiecare dintre ele lider pe segmentul în care activează. Alături de Marsh, MMC este compania mamă a Guy Carpenter, Mercer și Oliver Wyman. 
Urmăriți Marsh pe Twitter @MarshGlobal; LinkedIn; Facebook; și YouTube sau abonați-vă la BRINK. 
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: