Publicat: 28 Noiembrie, 2013 - 16:47
Share

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis, joi, suplimentarea bugetului RATB cu 44 milioane lei și cel al RADET cu 20 milioane lei.

Pe lângă cei 44 de milioane de lei daţi suplimentar Regiei Autonome de Transport Bucureşti pentru asigurarea salariilor angajaţilor, au mai fost alocaţi peste 50 de milioane de lei Administraţiei Străzilor, aproximativ 7,5 milioane de lei Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale, 6,8 milioane de lei Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement şi 6,8 milioane de lei unor instituţii de cultură.

 

Iar, la propunerea viceprimarului Marcel Nicolaescu a fost realocată suma de 20 de milioane de lei de la obiectivul de investiţii "Lărgirea străzii Braşov" la obiectivul "Pasajul Mihai Bravu".

"Dorim să tragem un semnal de alarmă, transportul în comun şi căldura fiind subfinanţate cronic în mandatele lui Sorin Oprescu. 540 de milioane de euro reprezintă datoria totală pe care Primăria Capitalei o are la cele două companii, RADET şi RATB", a spus consilierul general PDL Mircea Raicu, înaintea ședinței CGMB.