Publicat: 24 Martie, 2020 - 11:30
Share

Cu toții trecem printr-o perioadă dificilă și cu siguranță nimeni nu a fost 100% pregătit pentru provocările din domeniul educației. De aceea considerăm că împărtășirea de bune practici poate fi valoroasă în aceste momente.  

Peter Astbury (foto jos), Director IT la Transylvania College, a explicat ce măsuri s-au luat în cadrul școlii noastre pentru a se trece la predarea online. Sperăm ca acest testimonial să fie de ajutor și altor școli care au nevoie de sprijin: https://bit.ly/2vOiOMK.
Transylvania College este o școală internațională non-profit din Cluj-Napoca, care oferă un parcurs educațional complet, de la creșă, până la liceu. Este singura școală internațională din Cluj-Napoca și din regiune acreditată de Ministerul Educației căreia i s-a oferit statutul oficial de Școală Britanică Internațională (BSO – British School Overseas), de către Departamentul pentru Educație din Marea Britanie, în urma unei serii de inspecții riguroase și complexe.

Transylvania College este membru acreditat al Consiliului Școlilor Britanice Internaționale (COBIS), membru Global Connections și membru al asociației mondiale a școlilor de elită Round Square. Ruxandra Mercea, director al Transylvania College, face parte din G30, un grup de experți în educație care include directori aleși de la 30 dintre cele mai inovative școli din întreaga lume. Din 2015 Transylvania College se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române.

Tag-uri Institutii: