Publicat: 13 Martie, 2019 - 14:52
Share

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 7.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, ascunse în bagajele a doi cetăţeni români, aproximativ 800 articole vestimentare, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 13.03.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-au prezentat pentru a intra în ţară, într-un autovehicul înmatriculat în România, cetăţenii români R.I. şi P.D., în vârstă de 26, respectiv 28 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în bagaje, 797 articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoanele în cauză au declarat că bunurile au fost achiziţionate din Turcia pentru uz personal şi nu deţin documente legale pentru acestea.

Produsele, în valoare de aproximativ 7.300 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Comunicat de presă - Garda de Coastă

Tag-uri Institutii: