Publicat: 8 Octombrie, 2017 - 11:00
Share

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița - Năsăud va organiza, în data de 20 octombrie a.c. 'Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți', eveniment la care sunt invitați să participe toți absolvenții de învățământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante disponibile în județ.

'Bursa locurilor de munca pentru absolvenți' reprezintă primul contact al tinerilor cu piața muncii, cu oferta locurilor de muncă vacante și nu în ultimul rând, cu posibilitatea de reorientare profesională spre o ocupație nouă, cu șanse mai mari de angajare.

Angajatorii care dețin locuri de muncă disponibile pentru absolvenții instituțiilor de învățământ se pot adresa institutiei noastre deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, beneficiază de subvenții la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

De asemenea, reamintim că absolvenții care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrați la AJOFM Bistrița — Năsăud, pot beneficia de prima de încadrare și primele de mobilitate.

În vederea participării la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolvenți , angajatorii pot transmite pană la data de 19.10.2017 oferta de locuri de muncă vacante, date de contact: tel. 0263 — 236 295, fax. 0263 — 236296, e-mail: ajofm@bn.anofm.ro.

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți va avea loc vineri, 20 octombrie 2017, începând cu ora 10 la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița — Năsăud din Bistrița, str. Gării, nr.2 — 4.

Otilia Râpan

Director Executiv

Întocmit,

Adina Preda — Consilier EURES