Publicat: 4 Decembrie, 2018 - 08:47
Share

AJOFM Tulcea a organizat în data de 03 decembrie 2018, la sediul agenţiei din str. Grigore Antipa nr. 10, începând cu ora 11.00, Bursa Locurilor de Muncă pentru persoanele cu Dizabilităţi.

Pentru această bursă au fost contactaţi 38 agenţi economici, din care au participat efectiv 10 angajatori, oferind 67 locuri de muncă vacante.

La evenimentul organizat de AJOFM Tulcea au fost prezente 72 persoane cu dizabilităţi, iar în urma desfăşurării bursei locurilor de muncă au fost selectate în vederea încadrării un număr de 27 persoane.

Locurile de muncă oferite la acest eveniment au fost în următoarele ocupaţii: polizator, lăcătuş mecanic, muncitor necalificat, frezor, strungar universal, sudor, agent economic, confenţioner textile, muncitor necalificat, spălătoreasă lenjerie, muncitor necalificat, lăcătuş mecanic, zugrav, sudor, faianţar, îngrijitor clădiri, lucrător bucătărie, muncitor necalificat, lucrător comercial, ambalator, conducător ambarcaţiune, agent de turism, tâmplar, agent de curăţenie, electromecanic, mecanic, electrician.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea
 

Tag-uri Institutii: