12 aprilie 2021

Buzău: Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, din cercetări a reieşit că, din anul 2020 şi până în prezent, 9 bărbaţi s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv de la persoane din Galaţi şi Bucureşti, pe care le-ar fi vândut în Buzău.

” În urma percheziţiilor, au fost ridicate diferite cantităţi de materie vegetală şi pulbere de culoare albă, despre care există suspiciunea că ar fi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive şi telefoane mobile” , se arată într-un comunicat de presă, remis AGERPRES.

Poliţiştii au pus în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Buzău.

La activităţi au participat şi poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, precum şi ai Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, acţiunea beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.