Publicat: 1 Martie, 2017 - 12:00
Miercuri, 1 martie, ora 19, la CAFE Cărturești Verona

Update, ora 21. În ciuda atipicității sale, vernisajul a fost un succes de...idee!. În absența tradiționalilor „cuvântători”, prezența unui mare număr de de artiști din generația tânără, foști colegi din timpul studiilor sau actuali parteneri de proiecte, precum și a unor reputate personaități din generațiile mature au prilejuit colocvii spontane pe marginea lucrărilor expuse. Au fost antrenați în aceste schimburi de idei și de impresii criticul de artă Ruxandra Garofeanu, colecționarul (parlamentar!) Damian Florea, pictorul Adrian Socaciu, criticul de artă Grigore Arbore (care, prin telefon, de la Veneția, a dorit să o felicite pe artistă pentru ineditul său demers, oferindu-i și câteva sfaturi); nu au lipsit nici de la acest vernisaj admiratori și susținători care au însoțit-o constant pe parcursul evoluției sale pe BUZU - prof.univ.dr. Dorin Sarafoleanu, juriști reputați - Păstorel Zugrăvescu, Ion Ionescu, Carmen și Dan Popa; universitari - prodecanul Gabriel Garais; jurnaliști - Octavian Știreanu, Octavian Ursulescu, Nely Luchian, Viorel Andronic, Ilie Bumbac, Oana Georgescu și echipa SENSO TV; oameni din business - ing. Dinu Rizescu, Liliana și Victor Drăgan, George Boșman, bancherul Cristinel Petrișor; și mulți alții pentru care spațiul adecvat artei de la CAFE CĂRTUREȘTI VERONA s-a dovedit a fi extrem de primitor.

 

 Graficiana Ana Ștefania ANDRONIC ( cunoscută și sub pseudonimul BUZU) face un cadou de Mărțișor iubitorilor artei: o nouă expoziție în care a selectat lucrări reprezentative ale căutărilor sale artistice din ultima perioadă. A intitulat „PERCEPȚII” seria de opere în care a explorat virtuțile liniei și ale rețelelor - elemente definitorii ale spațiului vizual și pe care a decis să le prezinte în premieră într-un teritoriu consacrat al culturii vii: librăria CĂRTUREȘTI.

În această seară, la ora 19, va avea loc vernisajul original al acestei expoziții în care artista a renunțat la orice prezentare formală, decizând să lase lucrările să spună ce au de spus, fiecărui privitor în parte și tuturor, în funcție de sensibilități și de gradul de cultură.( Foto: Ilie Bumbac)

Expoziția va rămâne deschisă pe tot parcursul lunii martie.

Localizare: 

Geolocation is 44.44289, 26.09944900000005

Tag-uri Nume: