Publicat: 6 Octombrie, 2019 - 18:41
Share
După marele succes din acest an...

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat, în unanimitate, organizarea celei de-a XX-a ediţii a Festivalului Concurs Internaţional Cerbul de Aur, sub rezerva aprobării bugetului evenimentului prin Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al SRTv pentru anul următor.
 
Cerbul de Aur - cel mai mare festival concurs internaţional de muzică din România, dar şi din această zonă a Europei – este nu doar un brand de prestigiu al TVR, ci şi unul naţional, spectacolele şi transmisiunile live produse exclusiv de televiziunea publică cu acest prilej adunând un număr mare de spectatori şi telespectatori.
 
Următoarea ediţie a Festivalului International Cerbul de Aur va fi una aniversară, a XX-a, având potenţialul de a consolida acest brand de televiziune şi de a-i confirma valoarea şi longevitatea.
 
Televiziunea Română a reluat Festivalul Cerbul de Aur în urmă cu doi ani, alături de partenerii săi:  Primăria Municipiului Braşov; Consiliul Judeţean Braşov; Instituţia Prefectului Judeţul Braşov; Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale – cofinananţator al evenimentului; Societatea Română de Radiodifuziune şi TVR Moldova – coproducători.
 
Importanţa existenţei acestui eveniment pentru România a fost reiterată şi la ediţia din 2019, autorităţile şi partenerii  prezenţi la eveniment manifestându-şi intenţia de a fi alături de TVR şi la ediţia de anul următor.

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: