Publicat: 11 Iunie, 2012 - 21:15
Share
15 - 17 Iunie

Începând de Vineri, 15 Iunie şi până Duminică, 17 Iunie, iubitorii de bere, grătare şi muzică sunt invitaţi să petreacă timp de trei zile în centrul oraşului Calafat la “Festivalul Berii”.

Imbracat in tinuta de sarbatoare, centru orasului Calafat va gazdui un eveniment dedicat gurmanzilor de gratare, branzeturi, produse traditionale si internationale, dulciuri si produse de panificatie asezonate cu bere din belsug astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina.

Pe parcursul festivalului vor fi prezenti si producători şi meşteri populari atat din diverse zone ale ţării, cat si internationali. La târg veţi mai găsi reunite laolaltă produse tradiţionale, preparate din carne, brânzeturi, vinuri, cozonaci, miere
şi turtă dulce, dar şi minunate exponate lucrate manual, de meşterii
populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor. 

Organizatorii promit distractie pentru toti participantii alaturi de preparerea in natura a produselor traditionale romanesti si nu numai: paine de casa, fasole cu ciolan la ceaun, gulas etc., iar atmosfera de sarbatoare va fi sustinuta de artisti precum: Anda Adam, Formatia Compact, Lorenna, Constantin Enceanu, Nemuritorii, Formatia Kronos, Petrica Matu Stoian.

Targul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Mircea Guta si Primăria Municipiului Calafat, in centru orasului Calafat incepand cu data de 15 Iunie 2012 si este deschis zilnic, de la orele 9 pana seara tarziu. Intrarea este liberă.