27 septembrie 2022

Călători în lumea fluturilor! Atelierele de vară de science&craft

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii să participe la Atelierele de vară de science&craft „Călători în lumea fluturilor”, care se vor desfăşura pe 23 şi 30 august 2022, în aer liber, în grădina Muzeului.

Atelierele sunt susţinute de specialişti ai muzeului şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, care doresc să cunoască mai multe despre aceste minunate vietăţi.

În cadrul atelierului vom poposi în lumea fluturilor exotici vii din sera amenajată în grădina Muzeului, apoi vom admira specii expuse în insectare şi vom privi prin lupa microscopului preparate cu solzi, antene, ochi şi picioruşe.

Inspiraţi de fluturii din expoziţie vom „confecţiona” şi un obiect de decor, un mic tablou sau o mini-dioramă, folosind materiale refolosibile şi elemente naturale cu care copiii sunt familiarizaţi.

Când se desfăşoară?
Pe data de 23 şi 30 august 2022 – între orele 10.30 – 11.45

Taxa de participare este de 50 lei/copil sau 80 lei/doi fraţi, în care sunt incluse vizita în expoziţia de fluturi tropicali vii, precum şi toate materialele necesare realizării obiectului de lucru manual.

Înscrierea copiilor se face prin formularul https://antipa.ro/rezervari/ , în limita a 15 locuri/grupă.