Publicat: 12 Martie, 2012 - 12:45
Share

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu apreciază că o alianţă între democrat-liberali şi liberali nu poate fi luată în calcul.

"Această ipoteză (o alianţă PDL-PNL - n.r.) nu poate fi luată în nici un fel în calcul, având în vedere că Partidul Naţional Liberal face parte din Uniunea Social Liberală. Ne-am dat cuvântul în faţa partenerilor noştri cu care am făcut un proiect politic cu care mergem în alegeri. (...) Cunoaştem bine cine sunt personajele din Partidul Democrat Liberal, care din păcate nu au demonstrat că pot să fie partenerii cuiva. Ei sunt partenerii lui Traian Băsescu şi dacă asta îşi doresc, e bine să rămână pe mai departe în aceeaşi formulă", a declarat Tăriceanu, la RFI.

"Nu cred că este posibil aşa ceva. Cred că, dacă este vreo variantă care să apropie două partide, este PDL - PNL. Poate fi o variantă, dar nu vreau să prejudec nimic. Cu PSD s-a încercat marea coaliţie, au abandonat-o pe nimic, pentru interese electorale", a declarat preşedintele Traian Băsescu, într-o emisiune televizată.