29 septembrie 2022

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu: Eugen Iordănescu transferă Presedintelui interimar atribuţiile executive

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În spiritul transparentei şi a unei bune informări a opiniei publice vă comunicăm următoarele:

– D-l Eugen Iordănescu transferă Presedintelui interimar atribuţiile executive deţinute în baza statutului şi a deciziilor Adunării Generale/Colegiului de Conducere prin delegarea de atribuţii până la revenirea în activitate, necesare pentru derularea normală a activităţii camerei.

– Simultan domnul Iordănescu a solicitat intrarea în concediu legal pentru perioada pe care are dreptul conform contractului de management încheiat cu Camera de Comerţ.

Astfel Preşedintele interimar preia locul Directorului General în Consiliul Director având deplina libertate de decizie şi exerciţiu, simultan cu atribuţiile suplimentare de reprezentare legală transferate, care includ creanţa deţinută de către Cameră. Înţelegem ca d-l director a obţinut acordul autorităţilor sa ia legătură cu Camera pentru aceste demersuri.

Începând de astăzi, CCIA Sibiu deschide un canal de comunicare pentru mediul de afaceri judeţean, transparenţă activităţii curente a camerei şi o informare publica adecvată prin activarea unei pagini Facebook care poate fi găsit de cei interesaţi la adresa https://www.facebook.com/CCIASibiu.

Vom reveni cu noutaţi în măsura în care acestea vor exista în perioada următoare.

Octavian Isaila
Preşedinte Interimar CCIA Sibiu

Comunicat de presă – Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu