Publicat: 25 Octombrie, 2019 - 20:07
Share
Notarii bucureșteni, alături de catățeni

A fost ziua ușilor deschise la Camera Notarilor București. „Este o figură de stil - de fapt ușile notariatelor sunt deschise practic permanent, nu doar pe 25 octombrie” - a dorit să precizeze Laura Badiu, președinta Camerei bucureștene, domnia sa garantând că toți cei peste 750 de - câți numără Camera - sunt pregătiți să răspundă solicitărilor cetățenilor nu doar în relația contractuală. „Dorim ca oamenii să vadă în noi niște parteneri, în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Dorim să creștem rolul notarului public în mijlocul colectivităților în care își desfășoară activitatea”.

Vineri, ușile sediului Camerei Notarilor din strada Berthelot au fost larg deschise. Câteva zeci de cetățeni - oameni de vârste diferite și cu pregătiri diferite - au dorit să poarte un dialog aplicat cu reprezentanții Camerei. Tânăra notăriță Raluca Ciubotaru, cu o vechime de 11 ani în profesie, s-a declarat plăcut impresionată de această experiență  care i-a oferit o perspectivă diferită de cea strict profesională.

Uși deschise au fost vineri și la sediile secundare ale Camerei, din Alexandria, Călărași, Giurgiu și Slobozia, numărul celor care au beneficiat de această oportunitate ridicându-se la circa 200.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: