Publicat: 30 Octombrie, 2013 - 09:23

Peste 100 de credincioşi de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului şi peste 250 de studenţi de la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza“ din Bucureşti au donat, marţi, sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului Bucureşti (CTS). Acţiunea face parte din campania O picătură de sânge pentru viaţa aproapelui iniţiată în primăvara acestui an de Patriarhia Română, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, sub îndrumarea părintelui arhimandrit Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului. Donarea de sânge va continua în Bucureşti până la sfârşitul acestei săptămâni prin implicarea altor credincioşi de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului şi de la alte parohii bucureştene.

Vineri, 1 noiembrie 2013, campania de donare de sânge derulată de Patriarhia Română se va desfăşura şi la Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului Ploieşti, de asemenea sub îndrumarea părintelui arhimandrit Ciprian Grădinaru, la care vor participa voluntar credincioşi din municipiul Ploieşti şi o mare parte din cei 1500 de elevi de la Şcoala de Poliţie - Câmpina.
Săptămâna viitoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului Bucureşti (CTS), vor mai dona sânge alţi credincioşi din Bucureşti şi studenţi de la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti.Cine doreşte să doneze se poate adresa Centrului de Transfuzie Sanguină al Municipiului Bucureşti (CTS).