27 ianuarie 2022

Campanie de conştientizare pentru siguranţa motocicliştilor în trafic

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Cluburile de motociclişti BLACK HELMETS, Free Riders şi WIMA Romania – Asociaţia Femeilor Motocicliste organizează în perioada martie-iunie 2021 a doua ediţie a campaniei „Siguranţă pe 2 Roţi”, un proiect ce îşi propune să crească nivelul de conştientizare privind siguranţa motocicliştilor în trafic şi să promoveze totodată motociclismul responsabil pe drumurile publice din România.

În perioada martie-iunie 2021 vor fi organizate evenimente precum: Operaţiunea Mărţişorul, Ziua Motociclistei, Curs de conducere moto defensivă, Campanie de donare de sânge, Ştafetă Moto cu acoperire naţională (Bucureşti, Craiova, Hunedoara, Oradea, Cluj, Sibiu), Paradă Moto de ziua internaţională a motociclistului, precum şi o serie de alte evenimente legate de specificul campaniei.

A doua ediţie a campaniei se bucură de sprijinul Indian Motorcycles, Yamaha Motorcycles, Honda Motorcycles, BMW Motorrad, , Corpul National al Poliţistilor, moto-gear.ro, thebikehub.ro, RIDESAFE Technology, Poliţia Română şi Pe Motoare.

Acţiunile incluse în campania „Siguranţă pe 2 Roţi”, promovate pe reţelele sociale cu hashtag-ul #sigurantapedouaroti sunt:

Operaţiunea „Mărţişorul” – în data de 1 martie, în zonele Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei de la orele 10:30. Cu această ocazie, motocicliştii şi motociclistele, vor oferi şoferiţelor care trec prin intersecţiile de la Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei câte o floare, alături de materiale informative privind campania.

Paradă moto cu ocazia Ziua Motociclistei – paradă moto restrânsă, în data de 6 martie. Numărul participanţilor este limitat, iar presa este invitată la ora 11:30 la Fântâna Mioriţa pentru interviuri, foto, video. Evenimentul va include concursuri cu premii pentru comunitatea moto.

Campanie de donare de sânge – în perioada 17 – 23 mai.

Ştafeta Siguranţă pe două roţi – în perioada 5 – 13 iunie, cu acoperire naţională pe traseul Bucureşti – Craiova – Hunedoara – Oradea – Cluj – Sibiu – Buzău – Bucureşti.

Mars Moto – Siguranţă pe Două Roţi – în data de 21 iunie (Ziua Internaţională a Motocicliştilor), ora 12:00, pe traseul Fântâna Mioriţa – Opera Română. Acest eveniment continuă tradiţia organizării paradei motocicliştilor în Capitală cu scopul de a creşte nivelul de conştientizare în legătură cu prezenţa lor în trafic.

Mai multe detalii despre campanie puteţi găsi aici:
http://sigurantapedouaroti.ro/
https://www.facebook.com/sigurantapedouaroti/