Publicat: 17 Ianuarie, 2013 - 08:11
Share

SC Romair Consulting SRL, împreună cu partenerii săi, lansează seria seminariilor din cadrul campaniei de informare şi constientizare privind dezvoltarea durabilă prin organizarea primelor seminarii după cum urmează:
- 21.01.2013 – in comuna Pestisani, judetul Gorj;
- 24.01.2013 – in comuna Balesti, judetul Gorj;
- 30.01.2013 – in comuna Daneti, judetul Dolj.

Aceste seminarii se desfasoara in cadrul proiectul ”Dezvoltare durabila in comunitati rurale”, ID 89611, implementat de catre SC Romair Consulting SRL in parteneriat cu S.C. A&C Proiecte si Consultanta Manageriala S.R.L. si Fundatia culturala Quo Vadis, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane desfasurat in perioada aprilie 2012 – noiembrie 2013. Proiectul este implementat in judetele Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj si Olt exclusiv in comunitatile rurale.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta imbunatatirea calitatii resurselor umane din  comunitatile rurale din Regiunea Sud Vest, prin atragerea si facilitarea integrarii pe piata muncii in activitati non-agricole si prin educatie, consiliere si asistenta antreprenoriala. Grupul tinta vizat de proiect este format din someri, persoane in cautarea unui loc de munca si persoane ocupate in agricultura de subzistenta.

In cadrul seminariilor Campaniei de informare si motivare in vederea cautarii, gasirii si pastrarii unui loc de munca se urmareste motivarea participantilor in vederea diversificarii modalitatilor de cautare a unui loc de munca si intensificarea acestor demersuri, dar si familiarizarea lor cu piata muncii din regiune si cu cerintele angajatorilor.

Fiecare seminar va fi prilej pentru desfasurarea concursului specific, cu premii in bani, concurs in care participantii vor exersa metode de cautare si selectare a unui loc de munca adaptat calificarilor si experientei date. Etapele concursului se vor defasura conform regulamentului de desfasurare, document postat spre consultare si pe portalul proiectului:  www.indrazneste.eu.

La activitatile seminariilor sunt invitate si asteptate sa participe persoanele in cautarea unui loc de munca si persoane ocupate in agricultura de subzistenta din comunele in care acestea vor fi organizate. Perioada de derulare a campaniei informare si motivare in vederea cautarii, gasirii si pastrarii unui loc de munca, este august 2012 - noiembrie 2013.


SC Romair Consulting SRL este unul dintre cei mai importanti furnizori autohtoni de solutii financiare si tehnice in domeniul serviciilor de consultanta in management, proiectare si inginerie. Experienta companiei este ilustrata de gama larga de proiecte derulate in cadrul programelor de finantare ale Uniunii Europene – PHARE, ISPA, SAMTID, SAPARD – ale Bancii Mondiale, Bancii Europene de Investitii, Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, Guvernului Romaniei, Fondului Social European si ale altor institutii si organisme care acorda sprijin financiar proiectelor ce se inscriu in obiectivul final al dezvoltarii economice si sociale.