28 noiembrie 2021

Campanie online pentru familiile despărţite de pandemie: Dorul de casă poate fi îndulcit de Paşte

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Diaspora românească este a cincea cea mai numeroasă diaspora din lume, dacă ne raportăm la numărul populaţiei, potrivit unui raport al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), comandat de Ministerul de Externe al României. Totodată,
ţările în care s-au îndreptat cei mai mulţi români sunt: Italia, Germania, Spania, Regatul Unit, Statele Unite ale Americii etc.

O mare parte dintre aceştia simt lipsa prietenilor, familiilor din România, iar acest sentiment s-a accentuat şi mai tare în contextul pandemic actual, context care nu le-a permis să călătorească, să revină în ţară, prin prisma restricţiilor impuse de ţările de adopţie. Crăciunul sau Paştele reprezentau tocmai momentele-cheie ale anului, de reîntregire.

Pe acest fond, tocmai pentru a păstra vii emoţia şi conexiunea, în rândul românilor de pretutindeni, platforma RUA (platforma Românii Uniţi Acasă) a lansat, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte, campania ‘Un gând bun, din România’. Prin această iniţiativă, românii din ţară sunt invitaţi să transmită un mesaj cât mai personal, un gând bun, rudelor, prietenilor plecaţi în toată lumea. Platforma RUA completează această surpriză, cu un pachet de produse tradiţionale, astfel încât beneficiarii, românii din Diaspora, să sărbătorească Sărbătorile de Paşti, exact ca acasă: cu un cozonac, un ou roşu sau o zacuscă.

Dan Negru s-a alăturat campaniei RUA pentru Diaspora
Este prima campanie a brandului RUA, o platformă online care îşi propune să promoveze conceptul de unitate, în rândul românilor din toată lumea. Celebrul om de televiziune Dan Negru este vocea campaniei şi primul ambasador RUA: https://www.facebook.com/rua.romania/videos/733474903965018.

„Prin proiectul RUA ne dorim să construim o ţară online, în care românii de pretutindeni să se simtă acasă; pentru că acasă nu este un loc, acasă este o stare de spirit. Acest sentiment de unitate am dorit să îl transmitem şi prin prima noastră campanie online ‘Un gând bun din România’, românilor din Italia, Spania, Germania, Belgia, Austria etc. Dorim să facem cunoscute iubirea şi dorul, sentimente care ne cuprind în special cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti”, Cezar Sigmirean, brand manager RUA.

Sute de pachete au ajuns la români din Italia, Spania, Germania, Franţa, Portugalia Danemarca, Austria, Belgia, Olanda etc., prin Fan Courier, care a ales să susţină întreaga iniţiativă a brandului RUA.

Persoane de contact
Cezar Sigmirean
Brand Manager RUA
0743.323.099
https://www.facebook.com/rua.romania
Landing de campanie: https://www.rua.ro

Transmite,
Dr. Tănase Tasenţe
Director General
Plus Communication