1 iulie 2022

Campanii umanitare ale jandarmilor, pentru sărbători M.A.I. frumoase

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În luna decembrie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în continuarea misiunilor zilnice, echipaje din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş în colaborare cu reprezentanţii societăţii civile din municipiul Târgu-Mureş au desfăşurat mai multe campanii umanitare, pentru că, fiind parte din comunitate, e firesc să dăm o mână de ajutor ori de câte ori putem.

Din donaţiile colegilor şi cu ajutorul reprezentaţilor Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Secţia Română, Regiunea 2 Mureş am reuşit să aducem zâmbete şi bucurie, împărţind 84 pachete cu dulciuri şi rechizite copiilor din cadrul Complexului de case de tip familial Sâncraiu de Mureş, Sântana de Mureş. Am fost răsplătiţi cu un frumos spectacol de colinde.

Pentru că nu ne-am uitat camarazii plecaţi prea devreme dintre noi, ne-am îndreptat atenţia şi asupra familiilor lor şi am îndeplinit micuţilor măcar o dorinţă. Prin aceşti copii, amintirea părinţilor, care ne-au fost colegi, va rămâne mereu vie în memoria noastră, iar bucuria din ochii lor ne-a făcut ziua mai frumoasă.

Ne-am îndreptat atenţia şi asupra familiei monoparentale, cu cinci copii şcolari, căreia i-am oferit sprijinul, în ultimul an, pregătind cadouri cu rechizite şi dulciuri pentru sărbători cu bucurie.

Deoarece considerăm că, cel puţin în aceste zile, nu ar trebui să existe oameni care să nu simtă cu adevărat sărbătorile de iarnă ne-am unit forţele cu părintele Gabriel Balint, iar zilele de 25,26 şi 27 decembrie a.c., vom asigura: apă, un ceai cald, pâine şi ingredientele necesare preparării mesei calde pentru beneficiarii Serviciului Social „Adăpost de Noapte” aflat în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială Târgu-Mureş.

Toate aceste #fapte bune au fost posibile datorită colegilor noştri care au înţeles că magia Crăciunului înseamnă în primul rând să dai din puţinul pe care îl ai, cărora le mulţumim pe acestă cale! Vom fi mereu acolo unde este nevoie de noi.

Sărbători fericite şi liniştite tuturor, cu pace în suflet şi în casă!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL