Publicat: 3 Mai, 2019 - 09:38
Share

Centrul Sportiv Apollo din capitală găzduieşte pe 4 şi 5 mai ediţia 2019 a Campionatului European de Dans Sportiv pe Naţiuni, DSE Children Grand Prix dar şi alte competiţii reunite în evenimentul Bucharest Grand Prix organizat de CDS Generaţia 9 din Bucureşti sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv şi a World Dance Sport Federation.

La acest eveniment şi-au anunţat participarea sportivi de top mondial dar şi echipele reprezentative ale celor mai importante state europene. 

România, care este deţinătoarea en titre a DSE European Championship on National Team, va fi reprezentată la ediţia din acest an de următoarele perechi: Tiberiu Stan-Daria Grigore; Vlad Ene-Anastasia Grunzu; Rareş Cojoc-Andreea Matei; Paul Moldovan-Cristina Tătar; Adrian Nedelcu-Nicoleta Nedelcu şi Sorin Simon-Florentina Constantinescu.

Toţi sportivii noştri sunt de talie mondială ceea ce ne oferă speranţa în păstrarea titlului European la Bucureşti. Pe lângă aceste competiţii, publicul larg care este invitat să susţină echipa României poate urmări şi alte competiţii naţionale şi internaţionale în care vor evolua peste 600 de sportivi, fără a lua în calcul loturile naţionale de la Campionatul European.

Confruntările vor începe de la orele 9.30 iar Galele se vor desfăşura sâmbătă de la ora 20.00 şi duminică de la ora 19.30.

Nota * Accesul presei este liber pe baza ecusonului de lucru, va aşteptăm cu drag !

Hai România!