Publicat: 13 Iunie, 2018 - 19:36

Federația Română de Tenis de Masă (FRTM) anunță organizarea tragerii la sorți pentru Campionatul European de Tenis de Masă STAG, Juniori.

Evenimentul are loc joi, 14 iunie 2018, de la ora 11.30, în sala de conferințe a Hotelului Berthelot (adresa: str. General Berthelot, nr. 9, București). Participă la tragerea la sorți următorii oficiali: Richard Scruton, Secretarul General al Federației Europene de Tenis de Masă (ETTU), Sandra Deaton, Președinta Comitetului pentru Tineret al ETTU, Dimosthenis Messinis, Manager Competiție în cadrul ETTU, Igor Heller, Peședintele Comitetului pentru Clasament al ETTU, Cristinel Romanescu, Președintele FRTM, Adriana Zamfir, Secretar General, și Beatrice Romanescu, Director Competiție.

În urma rezultatelor evenimentului, jucătorii vor afla ce culoar vor avea până în finale: „depinde ce tragere avem” – cum se spune în lumea noastră, a tenisului de masă.

Campionatul European de Tenis de Masă pentru Juniori va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 15-24 iulie 2018. Competiția va reuni la start peste 1.200 de participanți din 48 de țări, printre care se vor număra, desigur, și juniorii noștri, multipli medaliați la Campionatele Europene și Mondiale din fiecare an: Andreea Dragoman, Elena Zaharia, Cristian Pletea sau Rareș Șipoș, tineri care continuă lunga și bogata tradiție a tenisului de masă românesc.

Tag-uri Nume: