Publicat: 4 Martie, 2016 - 18:09
Share

Campionul mondial la snooker Mark Selby a transmis un mesaj fanilor din România, pe care îi invită pe toţi la marele eveniment din 22 Mai, de la Circul Globus, „Best Of Snooker”, la care va participa împreună cu Neil Robertson (locul III mondial) şi Judd Trump (locul V mondial).

„Bună! Sunt Mark Selby şi sunt încântat că voi fi în Bucureşti pe 22 Mai, alături de Judd Trump şi Neil Robertson, la evenimentul Best Of Snooker. Sper să ne vedem acolo”, aşa sună mesajul ”Bufonului din Leicester”, aşa cum e poreclit Selby.

Înregistrarea poate fi urmărită accesând acest link: youtu.be/kfAvygyr43c.

În urmă cu câteva zile şi numărul V mondial, Judd Trump, le-a transmis fanilor un mesaj video, care poate fi găsit la: youtu.be/zvkDbWtw2aI.

Preţurile biletelor pentru evenimentul Best of Snooker, din 22 Mai 2016 de la Circul Globus Bucureşti sunt cuprinse între 100 de lei şi 800 de lei, în funcţie de categorie. Biletele pot fi achiziţionate online de pe BILETOO.ro, EVENTIM.ro sau în format fizic din librăriile Eminescu, Librarium, Cărtureşti, Humanitas, de la standul BiletFan de la staţia de metrou Unirii 1 sau din magazinele Vodafone, Orange şi Germanos.