Publicat: 29 Iunie, 2018 - 10:41
În etapa cu numărul IV din Campionatul Național de Viteză în Coastă

Campionul Național Absolut al anului 2017, Paul Andronic, se pregătește să ia startul etapei cu numărul IV din Campionatul Național de Viteză în Coastă, etapă ce se va desfășura la Reșița pe faimosul traseu din Valea Domanului, în weekendul 30 iunie – 1 iulie.

Paul Andronic, pilotul echipei Autotehnica, concurează cu un Mitsubishi Evolution 5 iar în ediția precedentă acesta a reușit să obțină locul 3 în clasamentul open și locul 2 la categoria H cumulată cu clasa 4.

Memorialul Werner Hirschvogel ed. II se va desfășura pe traseul din Valea Domanului notat cu o lungime de 4,773 km, având o diferență de nivel de 164m între start și sosire.

Sâmbătă, 30 iunie, vor avea loc 3 manșe de recunoaștere si 3 manșe de antrenament cronometrat. Cele 2 urcări de concurs vor avea loc a doua zi, dar nu înainte să mai fie efectuate 2 manșe de recunoaștere.

„Vineri, începând cu ora 16:00 în centru (zona sălii polivalente), vor avea loc verificările tehnice și prezentarea piloților, vă așteptăm în număr cât mai mare și vă mulțumim că ne susțineți de fiecare dată fie de pe traseu, fie de acasă!” - s-a adresat Paul Andronic suporterilor săi.

Paul dorește să le mulțumească și pe această cale sponsorilor lui care îi înțeleg pasiunea și îi susțin performanța: Repsol prin Valtec România, Pirelli prin Pirelli Tyres România, MoTeC prin MoTeC România și Rosssport UK. Partenerul media al echipei Autotehnica este Agenția de presă AMOS NEWS.

(Șerban Teodor)

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: