Publicat: 20 Noiembrie, 2019 - 08:59
Share
Unde Vasile Mureșan (zis Sigfried) candidează la o funcție de vicepreședinte

Președintele Klaus Iohannis va participa, miercuri și joi, la Congresul PPE organizat la Zagreb, în Croația, unde vor fi aleși președintele, vicepreședinții și secretarul general al formațiunii. Printre candidații la funcția de vicepreședinte al PPE este și europarlamentarul PNL Vasile (Siegfried) Mureșan. Cu acest prilej speră să primească semne de încurajare pentru turul 2 al prezidențialelor,care să mobilizeze diaspora.

Partidul Popurlarilor Europeni va organiza, miercuri și joi, la Zagreb, Croația, congresul său statutar, unde vor fi aleși în conducerea formațiunii președintele, zece vicepreședinți, un trezorier și un secretar general. Aproape 2.000 de participanți din 40 de state au fost invitați să participe la Congresul din Zagreb.

"Găzduit de premierul Croației și liderul partidul HDZ, Andrej Plenkovic, președintele PPE Joseph Daul, secretarul general PPE Antonio Lopez-Isturiz, congresul din Zagreb se va concentra pe politicile eficiente de combatere a schimbărilor climatice, pe investirea în tinerele generații și a Balcanilor de Vest", potrivit unui comunicat emis de PPE.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: