Publicat: 30 Mai, 2018 - 09:45

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong" Sibiu prezintă luni, 4 iunie, de la ora 18:00, premiera spectacolului în limba germană "Eine Ziege, ein Wolf und drei sympathische Zicklein" (ro: O capră, un lup şi trei iezi simpatici).

După succesul spectacolelor "Vrăjitorul din Oz" şi "Ridichea Uriaşă", regizoarea Simona Vintilă revine la Sibiu pentru o producţie ce reuneşte întreaga trupă de actori a Secţiei Germane a Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu. Construit într-un decor din cuburi, ce îşi schimbă forma şi utilitatea pe parcursul acţiunii, spectacolul "Eine Ziege, ein Wolf und drei sympathische Zicklein" reinventează "Capra cu trei iezi" a lui Ion Creangă şi o plasează într-un spaţiu contemporan.

"Am transpus bine-cunoscuta poveste într-un spaţiu al jocurilor pe calculator, apelând ca imagine scenică la Minecraft, un joc foarte în vogă în rândul copiilor de azi.", a declarat Simona Vintilă în timpul repetiţiilor. Producţia de la Sibiu se constituie dintr-o serie de răsturnări de situaţie dintre cele mai comice, legate prin mai multe momente muzicale, într-un ritm antrenant şi savuros.

Actorii Hansel Andrei, Jeno Major, Angela Paskuy, Adrian Prohaska şi Claudia Stuhler folosesc pretextul acestui joc pentru a creiona o lecţie importantă despre aparenţe, dar mai ales despre cât de important e ca cei mici să îşi asculte părinţii. Scenografia şi muzica spectacolului poartă semnătura lui Zsolt Fehervari, şi respectiv Alex Halka, iar machiajul este realizat de Luci Preda.

Prezentat în limba germană, cu supratitrare în limba română, spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute şi este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Accesul publicului la spectacol se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât şi la sediul Agenţiei Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta între orele 10:00 - 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00.

Preţul unui bilet este de 9 lei, tarif unic.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: