Publicat: 18 Decembrie, 2015 - 14:43
Share

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Asociația Community Aid România va demara cea de-a patra Caravană de Crăciun, cu caracter social, în București, localitățile Bălăceana și Voluntari din Județul Ilfov și localitățile Medgidia, Tortomanu, Dropia, Siliștea Țepeș Vodă din Județul Constanța.

Astfel, proiectul Caravana lui Moș Crăciun vă prinde din nou viața în rândul a peste 600 de copii nerăbdători să îl primească pe Moșul. Acțiunea se va desfășura atât în București și Județul Ilfov, cât și în mai multe localități din Județul Constanța.

Caravana a început pe data de 22 noiembrie cu cei peste 100 de copii din Centrele de Plasament din Periș și Voluntari care s-au bucurat de spectacolul exotic 'Arca lui Noe' în cadrul Circus Globus; urmată de o zi de cinema în care copii au vizionat filmul 'Haos de Crăciun' la Băneasa Shoping Mall.

Al doilea eveniment în cadrul Caravanei lui Moș Crăciun este petrecerea 'Prietenii Moșului' organizată de voluntarii Centrului Tinerilor din Medgidia, care va avea loc pe data de 18 Decembrie, în sala de festivități a Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu. De această petrecere se vor bucura aproape 40 de copii cu note foarte bune la învățătură, însă, cu o situație materială precară.

Pe data de 19 și 20 decembrie Moșul și spiridușii lui vor umbla din casă în casa să dăruiască cadouri copiilor care provin din familii cu o situație materială instabilă.

Pe această cale dorim să mulțumim sponsorilor Barilla, Camera Notarilor Publici din București, Romgaz, Romega Distribution Food și Primăriei din Tortoman, fără sprijinul cărora acest eveniment nu ar fi avut loc.

De asemenea, dorim să mulțumim zecilor de voluntari care s-au implicat în Caravana lui Moș Crăciun.

Asociația Community Aid România a fost înființată ca organizație non-profit în vederea susținerii oricărei persoane sau comunități care își dorește o îmbunătățire a nivelului de trăi prin dezvoltarea capitalului uman, social și antreprenorial, totodată ținând cont de protejarea mediului înconjurător și exploatarea sustenabilă a resurselor naturale.

Misiunea organizației este de a susține comunitățile în curs de dezvoltare prin proiecte de acest tip și de a propune diverse soluții valide în vederea implementării lor. Pentru a realiza acest lucru asociația își propune să fie alături de cei ce își doresc să facă o schimbare pozitivă în viața lor sau a comunității din care fac parte.

Community Aid România își face cunoscută activitatea prin intermediul website-ului http://communityaid.ro/ sau pe canalul de social media https://www.facebook.com/CommunityAidRomania/ unde pot fi accesate mai multe informații despre proiectele derulate și cele în curs de desfășurare.

Comunicat de presă - Asociația Community Aid România