Publicat: 30 Iulie, 2017 - 13:56

Duminică 30 iulie, în zi de sărbătoare, Caravana Poveștilor aduce voia-bună în Comuna Grădiștea, prin minunatele ateliere cu care echipa, voluntarii și colaboratorii proiectului deja ne-au obișnuit!

Adăugăm desigur și câteva surprize, dar pe acestea îi vom lăsa pe participanți să le descopere...

Tot ce putem dezvălui acum este că:

— vom citi cele mai frumoase povești despre prietenie;

— vom pune creativitatea la lucru în cadrul unui atelier;

— teatrul de păpuși ne va dezvălui în ce mod ne ajută toleranța și solidaritatea să trecem mai ușor peste greutăți.

Ce spuneți, veniți să ne împrietenim în curtea Primăriei Grădiștea, Ilfov?

Programul evenimentului este următorul:

— atelier de lectură (între 18.00 și 19.00),

— atelier de creativitate (între 19.00 și 20.00),

— teatru de păpuși (de la 20.00 la 21.00).

'Caravana Poveștilor Ediția a 2-a' este un proiect organizat de Primăria Municipiului București prin Biblioteca Metropolitană București, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și realizat în parteneriat cu Asociația BASAR și Asociația Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană București (BMB) este o rețea de biblioteci publice destinată tuturor! Misiunea BMB este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și județul Ilfov, și care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității prin oferta ei inovatoare și programul integrat de servicii cu caracter public.

Mai multe informații găsiți pe https://www.bibmet.ro/și pe pagina de facebook.

* Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.