Publicat: 1 August, 2017 - 14:49

Pe 6 august, la Teatrul de Vară din Comuna Clinceni, dăm glas prietenilor necuvântători! S-au ales cărțile, s-au pregătit materialele pentru ateliere, păpușile și marionetele sunt și ele gata pentru o nouă aventură. Începem joaca și distracția de la ora 18.00 și continuăm până seara la 21.00. Intrarea este liberă la toate activitățile.

Vino și tu să asculți cele mai frumoase povești cu animale și să vezi cum animăluțele prind viață în 3D!

și să te ții apoi, prin ce aventuri pot trece doi șoricei, o pisică și o broscuță ... într-o piesă de teatru de păpuși cum nu ai mai văzut!

Ce spui, vii alături de noi să aflăm mai multe despre prietenii necuvântători?

Programul va fi următorul:

— atelier de lectură (între 18.00 și 19.00),

— atelier de creativitate (între 19.00 și 20.00),

— teatru de păpuși (de la 20.00 la 21.00).

'Caravana Poveștilor Ediția a 2-a' este un proiect organizat de Primăria Municipiului București prin Biblioteca Metropolitană București, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și realizat în parteneriat cu Asociația BASAR și Asociația Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană București (BMB) este o rețea de biblioteci publice destinată tuturor! Misiunea BMB este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și județul Ilfov, și care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității prin oferta ei inovatoare și programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informații găsiți pe https://www.bibmet.ro/și pe pagina de facebook.