5 octombrie 2022

Caravana programului „Mişcare pentru sănătate”, destinat seniorilor, îşi continuă periplul

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021, marile parcuri ale sectorului îi aşteaptă pe cei de vârsta a treia la sport în aer liber, dans, muzică şi prietenie.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, sărbătorită anual pe 29 septembrie, cadre medicale ale Centrului de Sănătate Multifuncţional „Sfântul Nectarie” vor fi prezente la locul de mişcare şi distracţie cu tensiometru şi stetoscop, pentru a verifica, gratuit, starea de sănătate a sistemului cardiovascular al tuturor participanţilor. Se vor acorda mici consultaţii, sfaturi şi îndrumări pentru o viaţă lungă şi sănătoasă.

„Mişcare pentru sănătate”, un program iniţiat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, a debutat la începutul acestei luni, reuşind să atragă până acum peste 200 de persoane în vârstă din comunitate.

Instructori de educaţie fizică, animatori şi, mai nou, medici şi asistenţi medicali, vor fi aproape de casa ta, aşteptându-te să cobori în parc şi să te bucuri de soare şi relaxare.

Toate cele patru parcuri ale Sectorului 6, alese ca loc de desfăşurare a acţiunii, dispun de spaţii corespunzătoare, dotate inclusiv cu aparate de fitness, pentru a oferi fiecăruia, după nevoi şi posibilităţi, ocazia de a exersa mişcările de sport şi dans preferate.

Începând cu ora 09:00 vă aşteptăm în:
– Parcul Drumul Taberei – 27 şi 29 septembrie 2021
– Parcul Crângaşi – 28 septembrie 2021
– Parcul Timişoara – 30 septembrie 2021
– Parcul Constantin Brâncuşi – 01 octombrie 2021

Urmăreşte programul afişat şi vino în parcul de lângă casa ta!