Publicat: 17 Octombrie, 2019 - 12:29

Comunitatea Mamprenoare organizează, în perioada 2-5 noiembrie, la Cluj-Napoca, o serie de evenimente dedicate celor aflați în căutarea unui echilibru între carieră și familie. Totul debutează sâmbătă, 2 noiembrie, cu o Conferința de Lifestyle Business la care sunt invitate familii de antreprenori din toată țara. 
“Avem în comunitatea noastră sute de modele de lifestyle business, mai exact afaceri dezvoltate în general de către părinții care au găsit diverse soluții ingenioase de a-și transforma pasiunile și abilitățile în modele de business aproape ideale: le permit să îmbine armonios viața de familie cu cea profesională. Vom aduce la Cluj-Napoca familii care fac yachting, biking, educație, entertainment, etc., și care ne vor împărtăși experiențele lor și provocările pe care le-au întâmpinat când au decis să adopte acest stil de viață”, spune Alina Bota, fondatorul Mamprenoare. 

Potrivit acesteia, punctul comun al tuturor invitaților acestei conferințe, dar și a celor mai de succes antreprenori este crearea unei comunități în jurul lor/al ideilor lor. Trei astfel de comunități, care de altfel s-au legat recent prin proiecte comune, vor fi reprezentate de fondatorii lor- Mirela Retegan (Gașca Zurli), Maria Duduman (FăBine.ro) și Alina Bota, în cadrul panelului de deschidere al conferinței, intitulat ”Când munca noastră are impact”. 

Mamprenoarele ajută Zurli să Facă Bine
Mirela Retegan este fondatorul Zurli și cea care a dat viață personajelor din cea mai iubită trupă pentru copii din România – Gașca Zurli. Scriitoare, om de radio și jurnalist, de câțiva ani și Antrenorul Părinților din România, Mirela este cunoscută nu doar pentru brandurile pe care le-a creat de-a lungul timpului, ci si pentru campaniile sociale inițiate de ea, care au adus bucurie miilor de copii și femei din toată țara. "Dăruiește o oră" (copiilor internați în spitalele de Oncologie), “Trimite un copil la școală”, ”Ai în plus o carte, dă-o mai departe”, “Învățătoarea anului” sunt doar câteva dintre campaniile cu impact major. 

În două dintre cele mai recente campanii, ”Adoptă o mama” și ”Încalță un copil de toamnă”, Mirelei i s-au alăturat comunitățile Mamprenoarelor și FăBine.ro, cu implicare și mobilizare de resurse în șase orașe din România.

Mai multe detalii despre Mirela Retegan, proiectele și campaniile pe care le desfășoară, găsiți aici .

Publicul, participant activ la conferință
Conferința este organizată pe paneluri de discuții la care publicul va participa activ. “Ne dorim un eveniment în care publicul să fie implicat, să discute, să lucreze cu facilitatorii în timpul workshopurilor, să ne ofere în permanență feedback. Ne propunem ca acest eveniment să aibă impact pozitiv în viața fiecărui participant- să găsească un sfat, o idee, un exercițiu, un model, un parteneriat care să îl/o ajute să facă un pas către propriul său echilibru. Spre exemplu, vom afla în mod PRACTIC cum să ne luăm doza zilnică de energie: prin sport- de la fotbalistul Ionuț Rada și prin alimentație- de la nutriționistul Iulia Broscoi”. (Alina Bota)

Un eveniment gândit și pentru părinți, și pentru copii
Fiindcă weekendurile sunt dedicate familiei, organizatorii au amenajat, cu ajutorul echipei Elementum- festival pentru întreaga familie, un spațiu special dedicat celor mici: activități de tot felul îi vor distra și îi vor ține ocupați cât timp părinții vor participa la conferință și workshopuri.
De la dorință, la acțiune!
Cei care au proiecte în dezvoltare vor putea participa în zilele de 4 și 5 noiembrie la un workshop de project development. Timp de două zile, participanții la acest atelier vor putea dezvolta, împreună cu Alina Bota – business consultant și Gabriela Tichelea – transformational coach, propriul lor proiect de lifestyle business, sau pot lucra la orice alt proiect personal sau organizațional. 

Organizatoarele promit un workshop profund transformațional, care să devină momentul zero pentru cei care își doresc un restart în viața personală și profesională.

Pentru participanții la acest eveniment conex, care se va desfașura în 4-5 noiembrie, participarea la conferință este GRATUITĂ. BILETELE sunt disponibile AICI. 

Conferința de Lifestyle Business este posibilă datorită implicării mamelor antreprenor din Comunitatea Mamprenoare, a sponsorilor BCR, Martinus Design, Life is Hard, Teo’s Cafe, Savori Ardelenești și a partenerului de mobilitate ATP Motors.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: