25 iunie 2022

Care sunt cele mai sigure pariuri într-un cazino?

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Mai ales atunci când ești novice în jocurile de noroc, există riscul să te supui unor pierderi financiare cauzate de pariuri nepotrivite. Este ușor să te prinzi în entuziasmul posibilității de a câștiga bani și să pierzi prea mult.

Este întotdeauna o idee bună să te orientezi spre pariurile mici, care nu îți pun în pericol bugetul. Cum poți face acest lucru? Am pregătit pentru tine câteva sfaturi care te vor ajuta să plasezi cele mai sigure pariuri la următoarele tale vizite la cazinouri online.

Pariază pe un eveniment sportiv și urmărește jocul

Aceasta este una dintre modalitățile preferate de a paria ale multor amatori de sport. Asta deoarece pe lângă șansele de câștig, se adaugă distracția alături de prieteni pe măsură ce urmăriți jocul. Partea și mai bună? Nu este necesar să pariezi sume impresionante de bani.

Sugestia noastră este să ții cont de strategiile consacrate de pariere, astfel încât pariurile să fie corecte. Poți afla toate informațiile despre cele mai utile strategii printr-o simplă căutare online.

Pariați pe negru sau pe roșu

O modalitate bună de a face primul pariu este să te orientezi spre ruletă. Mesele de ruletă au mai multe pariuri care plătesc 1 la 1 când câștigi, deci șanse de câștig de aproape 50%.

Cele mai comune 2 pariuri de acest gen, numite chiar pariuri pe bani, sunt pe roșu sau negru. Fiecare roată de ruletă are 18 spații roșii și 18 spații negre. Tot ce trebuie să faci este să identifici care este cel mai mic pariu pe care îl poți face. Alege apoi o culoare, roșu sau negru și ține pumnii strânși în speranța că vei câștiga.

Roțile ruletei au între 37 și 39 de spații în total, iar cele mai comune roți având 38. Ai 18 șanse din 38 să câștigi un pariu pe roșu sau pe negru pe una dintre aceste roți. Aceasta înseamnă că ai 47,37% șanse de câștig per ansamblu.

Dacă poți găsi o ruletă care are 37 de spații, șansele tale vor crește până la 48,65%. Deși sunt greu de găsit, câteva rulete folosesc un set de reguli care îți îmbunătățesc șansele considerabil Acestea se numesc roți de reguli franceze.

Blackjack este un alt joc care îți oferă aproape 50% șanse de a câștiga la fiecare mână.

Și totuși, te-ai putea întreba, dacă blackjackul oferă atâtea șanse de câștig, de ce nu se orientează toți jucătorii spre acest jos? Ei bine, motivele pot fi multiple. O parte din jucători nu se pot opri din joc atunci când șansa nu este de parte lor. Din acest motiv, continuă să plaseze pariuri necâștigătoare, iar bugetul se epuizează rapid.

Dacă vrei să ai șanse mai mari de a câștiga, asigură-te că joci la o masă de blackjack care plătește 3-2, dar și că utilizezi o strategie. O strategie îți va arată cel mai bun joc pe fiecare mână pe care îl poți obține, iar acest lucru îți oferă cele mai bune cote la blackjack.

Celălalt lucru pe care îl poți face este să joci blackjack gratuit la un cazinou online pentru a-ți îmbunătății jocul, folosind diverse strategii de joc. Acest lucru nu implică niciun cost financiar și, în plus, îți oferă șansa să te distrezi.

Încearcă-ți norocul la Bingo

Ceea ce este interesant este că jocul de Bingo durează mult, iar persoanele din sală întotdeauna au parte de distracție. Bilete nu au costuri mari, însă emoția așteptării rezultatului este unică. Cu toate acestea, dacă alegi să joci la Bingo, încearcă să nu te lași purtat de val și să cumperi doar atâtea bilete cât îți permiți. Spre deosebire de alte jocuri de noroc, în cazul jocului de Bingo nu este necesară nicio strategie. Nu prea ai cum să anticipezi numerele extrase, motiv pentru care șansele tale se bazează doar pe noroc.

Concluzie

Distracția în cazino reprezintă o formă de divertisment accesibilă oricui. Cu toate acestea, pentru a sta departe de probleme sau pierderi financiare, este nevoie, așa cum am discutat mai sus, să ai în vedere o serie de aspecte.

Secretul este să nu îți pierzi discernământul și să pariezi impulsiv. Este bine să începi cu un pariu de blackjack, pentru ca apoi să treci și la jocuri mai complicate. Joacă cu moderație și pariază doar banii de care te poți lipsi. Mult succes!