Publicat: 31 Decembrie, 2013 - 15:01
Share
Carrefour România a intrat în insolvenţă la cererea unui distribuitor de scutece. Decizia aparţine Tribunalului Bucureşti care se va judeca în prima săptămână din ianuarie 2014 apelul Carrefour.
 
Decizia a fost publicata pe siteul Tribunalului Bucureşti
 
Procedura de insolvenţă a fost cerută de compania GSL Logistic, un distribuitor de scutece şi accesorii pentru copii si adulti din Bucuresti. Potrivit Ziarului Financiar, datoriile Carrefour România către furnizor sunt de circa 800.000 de lei (170.000 de euro). La cererea avocaţilor, Carrefour a achitat deja datoria şi a cerut suspendarea hotărârii de intrare în insolvenţă.
 
Carrefour Romania a emis in cursul dupa-amiezii următorul comunicat:
 
"Carrefour Romania SA considera ca aceasta hotarire este netemeinica, intrucat situatia financiara a Carrefour Romania SA este extrem de solida, iar pretinsa creanta a societatii comerciale care a declansat aceasta procedura judiciara a fost deja achitata, cererea sa fiind lipsita de obiect. Avocatii nostri au fost mandatati sa initieze toate demersuri legale care se impun pentru atacarea acestei hotarari care inca nu a fost comunicata oficial societatii noastre.Informăm pe această cale toţi partenerii noştri (furnizori, clienţi, consumatori) că activitatea Carrefour Romania SA se desfăşoară în condiţii normale, societatea urmand a-si respecta  toate obligaţiile, potrivit contractelor încheiate".