Publicat: 6 Iunie, 2016 - 15:29
Share

Compania Total Waste Management, parte din grupul de reciclare Green Group si Carrefour, lanseaza cu ocazia Zilei Mediului campania Convinge-ti prietenii sa recicleze, oferind gratuit carti postale pentru a fi completate cu mesaje de incurajare a colectarii selective.
 
Astfel, in perioada 5 – 19 iunie, clientii magazinelor Carrefour care ajung la statiile SIGUREC PRIME primesc gratuit cartile postale SIGUREC, iar cei care le completeaza pe loc, le pot lasa in urnele special amenajate disponibile la statii. La finalizarea campaniei, dupa data de 19 iunie, toate cartile postale colectate vor fi trimise destinatarilor.

Pentru a sarbatori Ziua Mediului, cele 21 de statii de reciclare Sigurec din apropierea hipermarketurile Carrefour din toata tara lanseaza o campanie ampla ce si-a propus sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri, incurajandu-i inca o data sa realizeze o reciclare selectiva”, a facut precizari Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania. 
 
Campania se desfasoara in toate statiile SIGUREC PRIME de colectare selectiva a deseurilor din proximitatea hipermarketurilor Carrefour, mentionate in regulamentul disponibil pe www.sigurec.ro.