17 octombrie 2021

Cartea de marți – cartea pentru copii și tineri: Băiatul din umbră

A la carte
Distribuie pe rețelele tale sociale:

Jonathan Anthony Stroud, născut în 1970, este un scriitor briotanic de fantasy, în special pentru copii și tienri adulți. În 2013 a început seria „Lockwood și asociații” în care urmărește trei tineri agenți londonezi (Lucy Carlyle, Anthony Loclwood și George Cubbins) în liupta lor împtriva fantomelor care bântuie în Londra. Au apărut până acum șase cărți în această serie, trei dintre ele (Conacul bântuit, Craniul din bibliotecă și cartea pe carev o semnalăm astăzi) fiind traduse și în românește.

La sfîrșitul anului 2020 Netflix a anunțat că sria Lockwood și asociații va fi transformată în film iar anul acesta au început filmările.

Despre romanjul d efață, ditorii scriu: „Problema din Marea Britanie încă nu s-a incheiat, iar Anthony Lockwood, Lucy Carlyle și George Cubbins sunt puși din nou în fața unei bântuiri de proporții si a unei noi ocazii de a-si face un renume in lumea competitivaa investigatiilor paranormale. Fantomele iau din nou cu asalt agentia Lockwood intr-un nou volum plin de umor, dueluri pline de suspans, întâlniri cu vizitatori care mai de care mai înspăimântători.”

Jonathan Stroud – Lockwood și asociații, Vol III – Băiatul din umbră. Editura RAO. 374 pag.