16 ianuarie 2022

Cartea de marți – cartea pentru copii și tineri: Călători pe o mare de stele

A la carte
Distribuie pe rețelele tale sociale:

„<<Să dormi pe o mare de stele>> (titlul original) nu e o carte perfectă – spune, cu modestie, Paolini în postfața volumului său  – dar e cea mi bună versiune a poveștii pe care am putut s-o scriu și sunt mândru de rezultatul final.”

E totuși, cea mai bună carte pe care a scris-o până acum Christopher Paolini – și una imensă: aproape 1100 de pagini!

Creatorul succesului internațional Eragon revine cu un roman science-fiction fascinant, amplu și poetic, plin de răsturnări de situatie. Ati plutit pe aripi de dragon, acum vă veți înălța până la stele…

In timpul unei misiuni de rutină, xenobiologul Kira Navarez descoperă o relicvă extraterestră care o va purta intr-o serie de aventuri dincolo de spațiul cunoscut. Kira a visat să gasească viața extraterestră, insa a trezit… într-un Coșmar. Când intreaga specie umană este amenințată cu distrugerea, Kira este poate ultima speranță de mântuire.
„O carte care uimețte, oferind plăceri din alte lumi, si Coșmaruri nebănuite.” – Newsweek
„Este cea mai bună carte scrisă de Paolini până în prezent, creată cu multă măiestrie, imaginație și inteligență. Este accesibilă și palpitantă, iar la final, cititorii își vor dori mai multe!” – Starburst Magazine

Christopher Paolini – Călători pe o mare de stele. Traducere din limba engleză de Elena Macoviciuc. Editura RAO. 1048 pag.