25 mai 2022

Cartea de marți – cartea pentru copii și tineri: Confesiunile unei suspecte de crimă

A la carte
Distribuie pe rețelele tale sociale:

James Patterson a vândut peste 300 milioane de cîrți in toata lumea, in SUA la fiecare 20 de cărți vandute una e scrisa de el, a fost tradus in 38 de limbi si scrie in medie cam 9 cărti pe an. Uneori cu colaboratori, cum este cazul de față.

Semnalăm acum un roman polițist, cu o eroină adolescentă, foarte inteligentă și sigură pe ce vrea să facă. Ea reușește să rezolvă o crimă căreia poliția nu reușește să-I dea de cap.

Scriu ediorii: „Malcolm si Maud Angel erau infecți, dar nu meritau să fie uciși. Suspecta principală este Tandy Angel, fiica lor de șaisprezece ani. Ea se vede nevoită să lămurească pe cont propriu misterul, deși nu poate avea încredere in nimeni – poate nici măcar în ea insăși. In goana ei după adevăr, Tandy va coborî în subteranele fetide ale New York-ului, va scoate la lumină secrete întunecate și va descoperi lucruri periculoase si tulburătoare despre familia în care a crescut.”

James Patterson, Maxine Paetro – Confesiunile unei suspecte de crimă. Traducere din limba engleză de Adina Barvinschi. Editura Meteor Press. 393 pag.