27 octombrie 2021

Cartea de marți – cartea pentru copii și tineri: Logodnicii

A la carte
Distribuie pe rețelele tale sociale:

„Tânărul suveran al regatului Coroa, Jameson, nu a fost niciodată genul care să se așeze la casa lui – asta până când o întâlnește pe Hollis Brite.29

Hollis a crescut la castel, printre celelalte fiice de nobili care speră din toată inima să atragă atenția regelui. Prin urmare, atunci când chipeșul Jameson îi mărturisește că s-a îndrăgostit de ea, tânăra este deopotrivă uimită și încântată.

Curând, însă, Hollis își dă seama că, odată cu darurile extravagante și atenția necontenită, această nouă viață aduce și așteptări pe măsură – așteptări care o fac să se întrebe dacă ei chiar îi este scris să fie regină.

Atunci când întâlnește un fermecător străin din regatul Isolte, înzestrat cu misterioasa abilitate de a vedea până în adâncul inimii ei, Hollis începe să se gândească tot mai insistent: oare nu cumva există o viață mai palpitantă dincolo de zidurile castelului?”

„Fanii autoarei vor aștepta cu mare nerăbdare al doilea volum al seriei pentru a afla care va fi soarta lui Hollis.” School Library Journal

„O eroină îndărătnică, pe care fanii devotați ai lui Cass o vor îndrăgi instantaneu.” Publishers Weekly

Kiera Cass – Logodnicii. Traducere din limba engleză de Cristina Jinga. Editura Leda Edge. 318 pag.