Publicat: 10 Decembrie, 2019 - 00:00
Share

Scriu editorii: „Venită din vârful muntelui și din sălbăticia pădurii, Angie este noua Heidi, pe care o soartă ciudată a parașutat-o deodată în lumea fetelor obsedate de surorile Kardashian și ultimul model de smartphone, de Justin Bieber, Snapchat și Instagram, de diete sofisticate și ultimele trenduri în materie de beauty și lifestyle, de <<salamul din carne de vedetă>> și de Chainsmokers sau Ed Sheeran. În acest univers pe care nu îl înțelege, dar îl va asimila forțat, din mers, însă în felul ei, fata care umbla pe coclauri însoțită doar de un lup alb fioros își va face prieteni din lumea <<civilizată>> și își va găsi, la 16 ani, iubirea. Numai că lucrurile nu sunt deloc așa de simple așa cum pot părea la prima vedere, iar Angie va avea de înfruntat o serie de dezamăgiri și tot felul de accidente stranii ale destinului, care o vor conduce în final spre o imposibilă opțiune – iubire și/sau asumarea adevăratei ei identități.”

Madeleine Moon s-a născut în 1989 în Australia, emigrând la o vârstă fragedă, împreună cu familia, în Statele Unite. A studiat artele, literatura și antropologia.

Picată din cer („Out of This Strange World”) constituie debutul ei literar la Editura Equator din Australia.

 

 

Madeleine Moon – Picată din cer. Editura Integral, colecția Adolescent. Traducere din limba engleză de Gabriela Boerescu. 326 pag.

 

Topic: 

Format: