Publicat: 12 Noiembrie, 2019 - 00:00
Share

Connie Glynn s-a născut în Anglia în 1994, a fost de mică pasionată de povești (la șase ani i-a dedicat o poveste mamei sale), ca studentă s-a ocupat cu un vlog de mare succes și firește a debutat repede cu o trilogie a cărui prim roman se numea „Prințesă sub acoperire”. Lottie Pumpkin, o fată orfană dintr-un orășel de provincie, și-a dorit dintotdeauna să fie o prințesă bună și curajoasă, asemenea eroinelor din poveștile ei preferate. Destinul o duce alături de Ellie Wolf, prințesa rebelă a Maradovei, cameră la Rosewood Hall, una dintre cele mai prestigioase școli din Anglia. Romanul de față este al doilea al seriei.

Scriu editorii: „ Când se întorc la Rosewood după vacanță, Lottie și Ellie speră că, după evenimentele dramatice din primul an, vor avea parte de un trimestru liniștit. Dar la renumita școală se întâmplă lucruri teribile, iar elevii sunt otrăviți. Să fie oare tot mai aproape amenințarea organizației secrete Leviathan? Lottie și Ellie sunt hotărâte să descopere vinovatul, dar primejdia le pândeste dupa colț… O poveste fermecătoare despre prietenie, devotament și curajul de a fi tu însuți într-o lume în care prințesele nu sunt ce par a fi.”

 

 

 

Connie Glynn – Cronicile Rosewood. Prințesă sub acoperire. Prințesă cu adevărat. Editura Litera. Traducere din limba engleză de Mirella Acsente. 396 pag.

 

 

Format: