27 octombrie 2021

Cartea de marți – cartea pentru copii și tineri: Răpirea din California Comet

A la carte
Distribuie pe rețelele tale sociale:

M.G.Leonard este autoarea unor bestelleruri internaționale, încunate cu multe premii și traduse în mai multe limbi. Împreună cu prietenul ei Sam Sedgman, romancier, scenarist și producător digital, au scris seria de cărți „Aventuri în tren”. Cartea de față este una din serie, despre care Frank Cottrell-Boyce afirma că ar fi „Mai bun decât Crima din Orient Express. O lectură senzațională!

„Urcă la bordul trenului California Comet și ajută-l pe Harrrison Beck să rezolve un nou mister care te va ține cu sufletul la gură!

După palpitantele aventuri din Highland Falcon, Harrison Beck arde de nerăbdare să pornească într-o nouă călătorie uimitoare cu trenul. Așa că, atunci când unchiul Nat îl invită să se îmbarce în California Comet pentru legendarul traseu de trei zile dintre Chicago și San Francisco, Hal nu stă deloc pe gânduri. Răpirea fiicei unui milionar îl va pune însă în fața unui nou mister.”

M.G.Leonard & Sam Sedgman – Aventuri în tren. Răpirea din California Comet. Ilustrații de Elisa Paganelli. Traducere din imba engleză de Diana Trăncuță. Editura Litera. 279 pag.