27 octombrie 2021

Cartea de marți – cartea pentru copii și tineri: Sex education. Excursia

A la carte
Distribuie pe rețelele tale sociale:

O carte abia lansată, o completare a serialului super popular pe Netflix, despre legăturile emoționale și experiențele sexuale ale adolescenților.

Sean, fratele lui Maeve, a fost arestat şi ea este singura persoană la care poate apela pentru ajutor. Dar, chiar de-ar vrea, Maeve nu porneşte în această misiune singură. Îi are alături pe Otis, neverosimilul guru adolescentin al sexului, pe Aimee, loiala ei prietenă, şi pe Eric, cel mai bun prieten al lui Otis şi un spirit liber.

Câţiva adolescenţi petrecăreţi l-au acuzat pe Sean că a furat un colier şi probele împotriva lui arată destul de convingătoare. Oare Maeve şi prietenii ei se pot transforma în detectivi şi pot elucida temeri nedestăinuite, iubiri secrete şi motive ascunse pentru a afla adevărul?

Serialul Sex Education

Premii și nominalizări Sex Education a fost urmărit de 40 de milioane de telespectatori în primele patru săptămâni de la premieră și a primit mai multe premii și nominalizări: locul 1 Fantastic Award – Cel mai bun serial internațional; locul 1 BAFTA TV Award; nominalizat la AACTA International Awards 2021 pentru cel mai bun serial de comedie.

„O creație splendidă, sinceră, amuzantă!” – The Guardian

„Reale frământări și anxietăți ale adolescenților portretizate sub forma unei comedii captivante.” – The Atlantic

Katy Birchall este jurnalistă freelancer și autoare a mai multor romane YA, inclusiv seriile IT Girl, Hotel Royale și Morgan Charnley. Este coautoare a seriei pentru adolescenți Find the Girl, cu vedetele de pe YouTube, Lucy și Lydia Connell. Când nu scrie, autoarei îi place să alerge în parc alături de Bono, câinele pe care l-a adoptat. În prezent, Katy trăiește alături de partenerul ei în Londra.

Katy Birchall – Sex education. Excursia. Editura Bookzone. 264 pag