Publicat: 18 Iulie, 2012 - 20:42
Share

Confederația Națională Sindicală „Cartel ALFA” susține demersurile sindicatelor membre din cadrul companiei ALRO Slatina care se opun închiderii capacităților de producție din cadrul societății datorită incertitudinilor privind furnizarea de energie electrică la un preț competitiv.

”CNS „Cartel ALFA” solicita autoritatilor responsabile locale sa se implice in gasirea unei solutii la aceasta situatie, fara sa se prejudicieze principiul concurentei. In aceste conditii de criza este vitala mentinerea locurilor de munca de care depind o intreaga comunitate si pastrarea la capacitate maxima a productiei unei companii care reprezinta un actor important in economia romaneasca si un contributor major la bugetul de stat.
Confederatia Nationala Sindicala „Cartel ALFA” solicita Primului Ministru, Ministrului Economiei si Ministrului Muncii gasirea unor solutii urgente pentru rezolvarea situatiei de incertitudine de la ALRO in scopul pastrarii locurilor de muncă”, a declarat președintele  „Cartel ALFA”, Bogdan Iuliu HOSSU.