Publicat: 18 August, 2016 - 11:15
Share

Păşiţi cu bucurie într-un cartier fără blocuri, fără maşini şi semne de circulaţie, prin care vă puteți plimba liniştiți în orice situaţie şi care apare fix acolo unde este nevoie de el. Toţi vecinii sunt primitori şi generoşi ̶ și orice musafir poate arunca o privire în căsuţele lor atent decorate, păstrând poveştile primite în dar pentru totdeauna.

Dezvoltând un tip de teatru interactiv şi multidisciplinar, spectacolul Cartierul Poveștilor pune accentul pe contactul direct cu tinerii spectatori (cu vârsta peste 4 ani), aceștia fiind invitați să ia parte la întâmplări palpitante și să devină, pe rând, actori și regizori.

Spectacolul este programat sâmbătă, 20 august, orele 16:00 și 18:00 și duminică, 21 august, ora 11:00, în curtea Palatelor Brâncovenești de la Mogoșoaia, iar accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru a vă înscrie, trimiteți un mesaj la adresa de e-mail [email protected], specificând reprezentația pe care doriți să o urmăriți, numărul de adulți / copii care participă și vârsta copiilor.

Cele trei reprezentații au loc în cadrul stagiunii estivale „VăraTic”, un proiect organizat de Centrul Cultural Palatele Brâncovenești și Teatrul Ion Creangă în perioada 09 iulie – 04 septembrie 2016.